Farmasian oppimiskeskus jakaa Farmasian Päivillä Oppiva työyhteisö -palkinnon organisaatiolle, joka kouluttaa henkilökuntaansa määrätietoiseesti ja suunnitelmallisesti. Tänä vuonna palkinto myönnetään Pharmac Finland Oy:lle, jonka työyhteisö muodostuu monista eri alojen osaajista.

3000 euron tunnustuspalkinnon tavoitteena on tuoda esiin yritys, joka on esimerkillisellä tavalla huolehtinut henkilökuntansa osaamisen kehittämisestä, ja jossa osaaminen nähdään yrityksen tärkeänä menestystekijänä. ”Tunnustuspalkinto myönnetään työyhteisölle, jossa panostetaan suunnitelmallisesti koko työyhteisön osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin”, toiminnanjohtaja Katariina Kalsta Farmasian oppimiskeskuksesta sanoo.

Pharmac Finland Oy kehittää aktiivisesti omaa henkilöstöään, tarjoaa mahdollisuuden pitkäkestoiseen koulutukseen ja ammatillisten tutkintojen suorittamiseen. Yritys tarjoaa kiitettävällä tavalla harjoittelupaikkoja ja lopputyöpaikkoja isolle määrälle eri alojen opiskelijoita. Organisaatiossa on tuettu osaamisen kehittämistä läpi työyhteisön työkierrolla ja samalla parannettu työhyvinvointia.

”Tuomaristo kiinnitti erityistä huomiota siihen, että Pharmac Finlandissa tuetaan opiskelujen ja työelämän yhdistämistä, koska osaaminen nähdään selkeästi strategisesti tärkeänä asiana sekä työssä menestymisen että työnantajan kannalta”, Kalsta toteaa. 

Oppiva työyhteisö -palkinnon myöntää tuomaristo, jossa on edustajat Suomen Farmasialiitosta, Suomen Apteekkariliitosta ja Farmasian oppimiskeskuksesta. 3000 euron arvoinen palkinto myönnetään Messusäätiön tuella.

”Pharmacin yksi tärkeimmistä arvoista on oman, yrityksen ja asiakkaittemme osaamisen kehittäminen. Työyhteisömme on erittäin motivoitunut oppimaan uutta ja näemme muutokset toimintaympäristössä mahdollisuuksina päästä kehittämään osaamistamme. Tulevaisuuden menestyjäorganisaation kivijalkoja ovat asenne ja ketteryys. Ihan mahtavaa, että Pharmac saa kunnian olla vuoden Oppiva työyhteisö!”, Pharmac Finland Oy:n toimitusjohtaja Karoliina Kaijasilta-Järvenpää iloitsee. 

Lisätietoja
Katariina Kalsta, toiminnanjohtaja, Farmasian oppimiskeskus, tai p. 040 775 1417

Karoliina Kaijasilta-Järvenpää, toimitusjohtaja, Pharmac Finland Oy, , p. 040 621 1409


Kaikki kirjoitukset