Onko apteekkisi juuri aloittelemassa annosjakelua? Kaipaatteko kertausta annosjakelun perusteista tai onko annosjakelutiimissänne äskettäin aloittanut uusia tiimiläisiä? Tämä koulutus on juuri teille!

Annosjakelun alkuun -webinaari on suunniteltu erityisesti apteekeille, jotka ovat vasta aloittelemassa annosjakelua tai niille, jotka kaipaavat kertausta annosjakelun perusteista. Webinaari sopii myös hyvin uuden annosjakelutiimiläisen perehdyttämisen tueksi.

Webinaarissa käydään Pharmacin omien asiantuntijoiden johdolla läpi annosjakelun perusteita lainsäädäntöineen sekä apteekkijärjestelmien käyttöä yhdessä järjestelmätoimittajien kanssa.

Koulutuksen jälkeen hallitset perusteet annosjakelun lainsäädännöstä ja markkinoinnista, annosjakeluprosessin toteutuksesta apteekissa sekä apteekkijärjestelmän käytöstä. Lisäksi saat paljon käytännön vinkkejä Pharmacin omilta asiakaspalvelufarmaseuteilta.

Koulutus pidetään webinaarina keskiviikkona 21.9.2022 kello: 13:00 – 16:00

Varaathan ajan kalenteristasi nyt!

Osallistumismaksu: 80 € + alv 24 % /apteekki. Hinta sisältää koulutuksen ja seminaaritallenteen, joka on katsottavissa kuukauden ajan seminaarin jälkeen. Maksu on apteekkikohtainen ja apteekista voi osallistua useita henkilöitä samanaikaisesti tai tallennetta katsoen.

Ilmoittaudu mukaan 19.9. mennessä tämän linkin kautta!

Osallistumisen voi perua viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka, tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun.

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Tervetuloa mukaan!

Pharmac Finland Oy

Lisätiedot:

 


Kaikki kirjoitukset