Oma-annos.fi

Kampanja 11/2023

Lääkehoitosuunnitelman riskilääkeosio kuntoon

Lääkehoitosuunnitelmasi riskilääkeosio kuntoon asiantuntijamme avulla!

Mietityttääkö yksikkösi lääkehoitosuunnitelman riskilääkeosion ajantasaisuus? Ota asiantuntijamme avuksesi lääkehoitosuunnitelman päivitystyöhön ja hoitajien perehdytykseen!

 

Jokaisella yksiköllä on omanlaisensa riskilääkkeet, joten riskilääkelista pitää muodostaa yksikön ja yksikössä toteutettujen lääkehoitojen perusteella. Ulkopuolisen asiantuntijan avulla varmistat, että yksikön lääkehoitosuunnitelma on asianmukainen sekä tunnistat mahdolliset riskit arjessa muodostuneissa toimintatavoissa. 

Ota nyt asiantuntijafarmaseuttimme avuksi lääkehoitosuunnitelmasi riskilääkeosion päivitykseen – palvelun toteutus onnistuu vielä ennen vuoden vaihdetta! Hyödynnä nyt tätä käytännönläheistä palvelua täsmätoimena esimerkiksi ennen yksikön ulkopuolista auditointia tai valvontakäyntiä.

Palvelupaketin ’Lääkehoitosuunnitelman riskilääkeosion päivitys’ saat nyt hintaan 255€ (+ alv 24%). Voit myös pyytää meiltä räätälöityä tarjousta!

Lataa ’Lääkehoitosuunnitelma eläväksi’-opas

Vie lääkehoitosuunnitelma nipusta paperia eläväksi dokumentiksi arkeen! Lääkehoitosuunnitelma eläväksi -oppaastamme saat hyödyllisiä käytännön vinkkejä lääkehoitosuunnitelman päivitykseen ja jalkauttamiseen yksikössä! Lataa nyt – saat oppaan maksutta käyttöösi. 

Mitä hyötyä riskilääkeosio kuntoon-palvelupaketista?

  • lääkehoitosuunnitelman riskilääkeosion päivitystuki täsmäpalveluna
  • ulkopuolisen asiantuntijan näkökulma riskilääkkeiden käsittelyyn yksikössäsi 
  • joustava toteutus – asiantuntijafarmaseutti apunasi etäyhteydellä tai tarvittaessa paikan päällä
  • määritelty palvelukokonaisuus – toteutuksen kesto n. 1 kk 

Palveluidemme laajuus, toteutus ja aikataulu on myös räätälöitävissä yksikkösi tilanteen mukaan. Kysy tarjousta! 

Tilaa palvelu nyt – toteutus vielä ennen vuodenvaihdetta! 

Ehdit vielä hyödyntää palvelupakettimme ennen vuoden loppua! Palvelun toteutuksen kesto n. 2 viikkoa: aloituspalaveri, suunnitelmaan tutustuminen sekä sisällön muokkaus ja purkupalaveri. Ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella ja kysy lisää!