Oma-annos.fi

Kampanja-laaja MASTER

Tilaa lääkehoitosuunnitelman auditointipalvelu nyt - saat 20% alennusta

Tehdään yhdessä asiat helpommaksi!

Toimitko yksikkösi toiminnasta vastaavana päällikkönä ja vastuullasi on varmistaa yksikön lääkehoidon laadukkaat puitteet, ammattilaisten perehdytys ja täydennyskoulutukset?

 

Harmillisen usein lääkehoitosuunnitelma jää nipuksi paperia ja sen päivittäminen tuntuu raskaalta. Mitä  jos ottaisit avuksi asiantuntijafarmaseuttimme ja tekisimme yhdessä asiat helpommaksi? Asiantuntijafarmaseuttimme ovat auttaneet useita yksiköitä lääkehoitosuunnitelman päivityksessä, jalkauttamisessa ja auditoinnissa. 

Lääkehoitosuunnitelman auditointi on moniammatillista yhteistyötä. Ulkopuolisen asiantuntijan avulla on helpompi varmistaa että lääkehoitosuunnitelma on asianmukainen sekä tunnistaa mahdollisia riskejä muodostuneissa toimintatavoissa ja toimintaympäristössä. 

Tartu kesätarjoukseemme ja tilaa ’Lääkehoitosuunnitelman auditointipaketti’ tarjoushintaan -20% (normaalihinta alk. 500€ + alv 24%) tai kysy räätälöityä tarjousta! Palvelupaketin voit tilata verkkokaupastamme tästä linkistä – tilatessasi käytä alennuskoodia LHSkesä

 

Lataa ’Lääkehoitosuunnitelma eläväksi’-opas

Uudesta Lääkehoitosuunnitelma eläväksi -oppaastamme saat hyödyllisiä käytännön vinkkejä lääkehoitosuunnitelman päivitykseen ja jalkauttamiseen yksikössä! Lataa nyt – saat oppaan maksutta käyttöösi. 

Auditointipalvelun hyödyt

  • saat ulkopuolisen asiantuntijan näkökulman lääkehuollon prosesseihin
  • sitoutat henkilöstöäsi yhteiseen toiminnan kehittämiseen
  • voit valita paketoidut tai räätälöidyn palvelupaketin yksikkösi tarpeen mukaan
  • palvelun toteutus on joustava – asiantuntijafarmaseuttimme palveluksessasi joko etänä tai paikan päällä 

Palveluidemme laajuus, toteutus ja aikataulu on räätälöitävissä. Palveluprosessi, sen vaiheiden kesto sekä yhteisten palaverien ajankohdat suunnitellaan yhdessä, yksikkösi resurssien mukaan. Auditointiprosessi voi alkaa esimerkiksi itsearviointikyselyllä, jolla osallistat henkilöstön yhteiseen kehittämiseen.

Tutustu referensseihimme täältä.

Tilaa nyt, saat -20 % alennusta auditointipalvelusta!

Hyödynnä tarjous ja tilaa 31.7.2023 mennessä! Palvelu toteutetaan syksyn 2023 aikana sovittuna ajankohtana. Voit hyödyntää alennuksen valmiisiin palvelupaketteihimme tilaamalla täältä – käytä tilatessasi koodia LHSkesä ja saat 20% alennuksen tai pyydä meiltä räätälöity tarjous!