Oma-annos.fi

Asiantuntijapalvelut apteekeille

OmaPro

OmaPro-palvelut apteekeille

Pharmac on Suomen johtava asiantuntija apteekkien annosjakelupalvelun kehittämisessä ja tarjoamme apteekeille myös koulutusta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pharmacin tuottamat OmaPro-palvelut tukevat apteekin osaamista

Pharmacin OmaPro-palvelut tukevat apteekkeja annosjakeluprosessin kehittämisessä, jolla on apteekeille taloudellista merkitystä. Fimean vuonna 2022 tekemän selvityksen perusteella apteekkien tarjoama lääkkeiden annosjakelupalvelu koetaan hyödyllisenä ja lääkitysturvallisuutta parantavana, mutta apteekkien annosjakelupalvelun sisällössä ja laatukriteerien määrittämisessä on vielä kehittämistä. Pharmac Finland Oy on Suomen johtava asiantuntija apteekkien annosjakelupalvelun kehittämisessä tarjoten apteekeille myös koulutusta.

Koulutukset apteekeille

Pharmacin OmaPro -palvelut tarjoavat annosjakeluun, lääkitysturvallisuuteen ja lääkehoidon kokonaisarviointiin (LHKA) liittyviä koulutuksia ja seminaareja. Koulutukset on suunnattu apteekeille ja niiden henkilökunnalle. 

Apteekin annosjakelupalvelun kehittäminen

Asiantuntija avuksi-palvelu

Pharmac tarjoaa asiakasapteekeilleen lisäpalveluna Asiantuntija avuksi -palvelua, jossa käydään läpi annosjakeluprosessi lääkitysturvallisuus huomioiden sekä parannetaan apteekin annosjakeluprosessia viranomaismääräykset huomioiden. Tavoitteena on myös poistaa mahdollisia turhia työvaiheita ja tehostaa henkilökunnan työajan käyttöä. Pharmacin Asiantuntijan avulla apteekki voi ylläpitää ja kehittää henkilökuntansa ammatillista osaamista sekä tuoda annosjakelun viranomaismääräykset käytännöksi henkilökunnan arkeen.

Palvelukokonaisuutemme sisältää

  • Esitietolomakkeet
  • Asiantuntijan käynnin paikan päällä
  • Raporttimuotoisen yhteenvedon sisältäen kehitysehdotukset 

Hinta 790 € (alv. 0 %)

Ota yhteyttä

Usein kysyttyä OmaPro-palveluista

Mitä OmaPro-palvelut maksavat?

OmaPro-palvelut ovat asiakkaan tarpeen mukaan räätälöitäviä asiantuntijapalveluita. Laadimme palvelukuvauksen ja tarjouksen perustuen arvioituihin työtunteihin kartoitettuamme apteekin tarpeet ja tavoitteet. Farmaseutin tuntiveloitus on 85 €/h + alv. Täydennyskoulutukset ja jotkin muut palvelut ovat pakettihinnoiteltuja.

Millä kielellä palveluja tuotetaan?

Palvelut ovat saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

Miten palveluita voi ostaa?

Koulutukset ja koulutustallenteemme voit tilata suoraan verkkosivuiltamme täältä – saat tilausvahvistuksen, linkin koulutukseen ja laskun sähköpostiisi.  Jos olet kiinnostunut muista farmaseuttisista palveluista, ota meihin yhteyttä lomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme ja kysy lisää.

Tuotetaanko kaikki palvelut ja koulutukset etänä?

Suurin osa palveluista voidaan tuottaa asiakkaan valinnan mukaan joko etänä tai paikan päällä. Paikan päällä tuotettuihin palveluihin lisätään farmaseutin päivärahat ja matka- ja majoituskulut.

Miten OmaPro-palvelut eroavat paikallisen apteekin vastaavista farmaseuttisista palveluista?

Pharmacin OmaPro-palvelut täydentävät paikallisten Oma-annos-apteekkien omia farmaseuttisia palveluja. Kannattaa aina varmistaa mitä palveluja sinun lähiapteekkisi palveluvalikoimasta löytyy.

Ota yhteyttä!