OmaPro Turvallisen Lääkehoidon webinaari tiistaina 2.11.2021. kello 13 – 15:00.
Aihe: Osaaminen, perehdyttäminen, kulttuuri

Syksyn OmaPro-webinaarisarjan seuraavassa osassa pureudutaan osaamisen, perehdyttämisen sekä toimintakulttuurin merkitykseen turvallisen lääkehoidon toteuttamisessa. 

Jotta lääkehoito olisi turvallista ja tehokasta, sitä tulee toteuttaa ohjeita ja suosituksia noudattaen sekä seuraamalla lääkityksen vaikutuksia yhteistyössä potilaan tai omaisten kanssa. Seminaarissa käsitellään osaamisen ja asenteen merkitystä lääkehoidon turvallisen toteuttamisen kannalta sekä turvallisuuskulttuurin luomista. 

Kouluttajat: TtT Markus Karttunen, koulutuspäällikkö, Hoitoalat, Oulun ammattikorkeakoulu ja lääkitysturvallisuuden asiantuntijafarmaseutti Teele Kelle, Pharmac Finland Oy.

Markus Karttunen  on väitellyt aiheesta ”Lääkehoidon turvallinen toteuttaminen ikääntyneiden pitkäaikaishoidossa hoitohenkilöstön arvioimana”. Väitöstutkimuksessa kerättyä tietoa voidaan hyödyntää lääkitysturvallisuustyössä kehittäessä lääkehoidon toteuttamisen prosesseja sekä hoitohenkilöstön lääkehoidon asenteita ja osaamista.

Teele Kellellä on pitkä kokemus Pharmacilla paitsi annosjakelun asiakaspalvelu- ja koulutustehtävistä myös lääkitysturvallisuuden moniammatillisesta kehittämisestä hoivayksiköissä ja kotihoidossa. 

Webinaari sopii hoitajille (lähihoitajat, sairaanhoitajat, palveluesimiehet) ja farmaseuteille. Webinaarista mahdollisuus hankkia myös tallenne.

Hinnat:
Livewebinaari 80 € (+alv 24%)
Livewebinaari sisältäen tallenteen 150 € (+alv 24%)
Hinnat ovat yksikkökohtaisia. Tallenne käytettävissä: 2 kk:n ajan.
Ilmoittautuminen webinaariin verkkokaupastamme täältä ja mikäli haluat tilata sekä webinaarin, että tallenteen, voit ilmoittautua tästä. 

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan 1.11. mennessä!

Ilmoittaudu jo tänään – saat napakan tietopaketin syksyn suunnitelmien tueksi!

Koulutusterveisin,
Pharmac Finland Oy


Kaikki kirjoitukset