Oma-annos.fi

OmaPro

OmaPro

OmaPro-palvelut hoivayksiköille ja apteekeille

Tarjoamme palveluita turvallisen lääkehoidon toteuttamiseen ja pidämme henkilöstönne osaamisen ajan tasalla. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme!

Pharmacin monipuoliset OmaPro-palvelut

Pharmacin OmaPro-palvelut vastaavat tarpeeseen toteuttaa lääkehoitoa turvallisesti ja moniammatillisesti. Palvelumme ovat räätälöitävissä hoivayksikön ja apteekin erilaisiin tarpeisiin. 

Mitä OmaPro-palvelut ovat?

Pharmacin OmaPro-palvelut ovat hoivayksiköille ja apteekeille suunnattuja turvallisen lääkehoidon toteuttamisen ja johtamisen sekä kouluttamisen tueksi hankittavia asiantuntijapalveluita. Voit esimerkiksi ottaa farmaseuttimme mukaan hoivayksikön lääkehoidon kehittämiseen tai tilata valmiita täydennyskoulutuspaketteja. Tutustu  palveluihimme!

Miksi OmaPro-palvelut?

Pharmacin OmaPro-palvelut tarjoavat joustavan ja räätälöidyn mallin ottaa farmaseutti mukaan lääkehoidon kehittämiseen ja mahdollisten riskikohtien tunnistamiseen. Ulkopuolisen ja puolueettoman asiantuntijamme kanssa sovitaan aina palvelun toteutustapa ja tarkempi sisältö yksikön tarpeiden mukaan, joko etänä tai paikan päällä. Tutustu referensseihimme!

Usein kysyttyä OmaPro-palveluista

Mitä OmaPro-palvelut maksavat?

OmaPro-palvelut ovat asiakkaan tarpeen mukaan räätälöitäviä asiantuntijapalveluita. Laadimme palvelukuvauksen ja tarjouksen perustuen arvioituihin työtunteihin kartoitettuamme hoivayksikön tai apteekin tarpeet ja tavoitteet. Farmaseutin tuntiveloitus on 85€/h + alv. Täydennyskoulutukset ja jotkin muut palvelut ovat pakettihinnoiteltuja.

Millä kielellä palveluja tuotetaan?

Palvelut ovat saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

Miten palveluita voi ostaa?

Täydennyskoulutustallenteitamme voit tilata suoraan verkkokaupastamme – saat tilausvahvistuksen, linkin koulutukseen ja laskun sähköpostiisi. Verkkokauppaan ei tarvitse rekisteröityä. Jos olet kiinnostunut muista farmaseuttisista palveluista, ota meihin yhteyttä lomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme ja kysy tarjousta.

Tuotetaanko kaikki palvelut ja koulutukset etänä?

Suurin osa palveluista voidaan tuottaa asiakkaan valinnan mukaan joko etänä tai paikan päällä. Paikan päällä tuotettuihin palveluihin lisätään farmaseutin päivärahat ja matka- ja majoituskulut.

Mitä lääkehoitosuunnitelman jalkauttaminen tarkoittaa?

Toiminta- tai työyksikön esimies vastaa yksikön lääkehoitosuunnitelman laatimisesta ja päivittämisestä vuosittain ja aina isommissa muutoksissa. Lääkehoitosuunnitelman jalkauttamisessa ulkopuolinen ja puolueeton farmaseutti käy läpi päivitetyn lääkehoitosuunnitelman henkilöstön kanssa käytännön esimerkein ja lääkehoidon riskienhallinnan kannalta. Näin lääkehoitosuunnitelma sisäistetään paremmin ja hoitajilla on mahdollisuus kysyä heitä askarruttavia käytännön kysymyksiä lääkehoidosta. Jalkautusprosessi suunnitellaan asiakaskohtaisesti.

Miten OmaPro-palvelut eroavat paikallisen apteekin vastaavista farmaseuttisista palveluista?

Pharmacin OmaPro-palvelut täydentävät paikallisten Oma-annos-apteekkien omia farmaseuttisia palveluja. Kannattaa aina varmistaa mitä palveluja sinun lähiapteekkisi palveluvalikoimasta löytyy.

Pyydä tarjous!