Kevään koulutuskalenterimme on valmis ja pääsemme aloittaa koulutuskevään erittäin mielenkiintoisella OmaPro-asiantuntijuus webinaarilla: Motivoiva keskustelu. 

Motivoiva keskustelu auttaa kohtaamaan asiakkaan arvostavasti ja herättelemään asiakkaan omaa motivaatiota. Motivoiva keskustelu on kirjattu Käypä hoitosuosituksiin ja sitä käytetään laajasti varsinkin hoitoon sitoutumisen lisäämisessä ja elintapojen muutoksessa.

Milloin: Torstaina 19.1. kello 13:00-15:30 webinaarina.

Kouluttaja: Maarit Malin,
TtM , tth , tohtoriopiskelija

Koulutuksen hinta on 150 € (+alv 24 %) ja se on yksikkökohtainen. Koulutuksesta lähetetään myös ennakkotehtävä, jonka avulla seminaariin valmistautuminen ja mukana oleminen on antoisampaa. Ilmoittaudu mukaan tästä.

TUTUT ANNOSJAKELUWEBINAARIT:

Annosjakelun alkuun- webinaari 16.3.2023

Webinaari ajankohtaisista annosjakelun perusasioista annosjakelua aloittaville apteekeille tai kertausta haluaville. Sopii myös uuden annosjakelutiimiläisen perehdytyksen tueksi. Mukana myös järjestelmätoimittajat Receptum ja Pharmadata.

Koulutuksen hinta on 100 € (+alv 24 %), joka sisältää koulutuksen, materiaalit ja seminaaritallenteen, jota voit katsoa kuukauden ajan seminaarin jälkeen. Maksu on apteekkikohtainen ja apteekista voi osallistua useita henkilöitä saman aikaisesti tai tallennetta katsoen.

Ohjelma alkaa 12:30 ja päättyy kello 16:00, tarkempi ohjelma ilmestyy lähempänä ajankohtaa. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Annosjakeluwebinaari 11.5.2023

Annosjakeluseminaari tarjoaa annosjakeluun osallistuville farmaseuteille ja proviisoreille kattavan tietopaketin annosjakeluun liittyvistä ajankohtaisista asioista. Pharmacin perinteisissä annosjakeluun keskittyvissä seminaareissa on aina mukana myös järjestelmätoimittajat Receptum ja Pharmadata.

Koulutuksen hinta on 140 € (+alv 24 %), joka sisältää koulutuksen, materiaalit ja seminaaritallenteen, jota voit katsoa kuukauden ajan seminaarin jälkeen. Maksu on apteekkikohtainen ja apteekista voi osallistua useita henkilöitä saman aikaisesti tai tallennetta katsoen.

Ohjelma alkaa 12:30 ja päättyy kello 16:00, tarkempi ohjelma ilmestyy lähempänä ajankohtaa. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Seuraamalla kanaviamme saat uusimmat tiedot koulutuksista nopeimmin – suunnittelemme keväälle myös LHKA-Update-webinaaria, jonka ajankohdan vahvistamme  heti kun se on selvillä.

Koulutuskalenteriimme pääset tältä.

Koulutusten ja webinaarien lisätiedot:

Tervetuloa mukaan!

Koulutusterveisin,

Pharmacin porukka

 

 

 

 


Kaikki kirjoitukset