Hyviä uutisia kaikille koulutuksista kiinnostuneille. Koulutamme sekä apteekin, että hoivapuolen henkilöstöä tänä vuonna entistä enemmän.

Alla Pharmacin OmaPro-koulutustarjonta apteekeille ja hoivayksiköille vuodelle 2021.

Kaikki koulutukset järjestetään vuonna 2021 Webinaareina.

LHKA-Update koulutukset/webinaarit

Koulutuksissa on vaihtuva teema ja niissä käsitellään lääkärin ja asiantuntijoiden kanssa aihealuetta kattavasti.

Pharmacin LHKA Update on ensimmäinen koulutus, jonka potilastapauksilla voit korvata erityispätevyyden uusimisessa vaadittuja LHKA-tapauksia! Jos olet suorittamassa LHA-pätevöitymistä portfoliomenettelyllä, voit hyödyntää potilastapauksia portfoliossasi.

Osallistuja saa ennen koulutuspäivää kaksi potilastapausta ratkaistavaksi LHKA:n laajuudella. Materiaalit sisältävät tarvittavien potilastietojen lisäksi täytetyt LHKA – haastattelulomakkeet, joten osallistujalle annetaan kattavat tiedot arvioinnin pohjaksi. Koulutuspäivän aikana havainnot esitellään hoitavalle lääkärille ja tapauksista keskustellaan moniammatillisesti. Päivän pääteemaa käsitellään myös laadukkailla luennoilla, jotka auttavat syventämään tietoja kyseisestä aiheesta.

LHKA-pätevyyden uusiminen edellyttää joko viiden LHKA:n suorittamista tai kahden LHKA-suorituksen yhdistämistä muihin korvaaviin aktiviteetteihin.

Kesto: Koko päivä

Hinnat/hlö: Esimerkki: Hyödynnä edullisempi ennakkohinta 31.3 saakka Pharmacin asiakasapteekeille 220 € + alv, muille 259 € + alv. 1.4. alkaen Pharmacin asiakasapteekeille 249 € + alv, muille 288 € + alv.

Ilmoittaudu LHKA-UPDATE 25.5.

Oma-Pro lääkitysturvallisuuswebinaarit:

OmaPro-lääkitysturvallisuuswebinaarit hoitajille, hoitohenkilöstölle sekä farmaseuteille ajankohtaisella vaihtuvalla teemalla.

Kesto: 2 h (kello 13 – 15:00)

Hinta: livewebinaari 80 €,  livewebinaari sisältäen tallenteen 150 € 

Tallenne: katsottavissa 2 kuukauden ajan seminaarin jälkeen.

Ilmoittaudu lääkitysturvallisuuswebinaariin 20.4.2021 täältä.

Annosjakeluwebinaarit

Annosjakeluseminaari:

Annosjakeluseminaari tarjoaa annosjakeluun osallistuville farmaseuteille ja proviisoreille kattavan tietopaketin annosjakeluun liittyvistä ajankohtaisista asioista. Tilaisuudessa ovat mukana myös apteekki-järjestelmätoimittajat – apteekkien ammattilaisilla on mahdollisuus keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä. Annosjakeluseminaareissa on jatkuvasti mukana olevien aiheiden lisäksi vaihtuva teema. Yksi tämän kevään teemoista on ravitsemus.

Kesto: 4 h (kello 09 – 13:00)

Hinta: 100 €/apteekki

Tallenne: Tallenne katsottavissa 1 kuukauden ajan seminaarin jälkeen.

Ilmoittaudu annosjakeluwebinaariin 11.5. täältä.

Uutuus: Annosjakelu alkuun – seminaarit

”Annosjakelu alkuun- webinaari” aloitteleville apteekeille tai niille, jotka haluavat kertausta annosjakelusta. Webinaareissa ovat mukana myös molemmat järjestelmätoimittajat. Seminaareissa esitellään myös Pharmacin ajankohtaisia asioita.

Kesto n. 2,5 tuntia (kello 09 – 11:30)

Hinta: 60 €/apteekki

Tallenne: Tallenne katsottavissa 1 kuukauden ajan seminaarin jälkeen.

Ohjelman löydät täältä!

Ilmoittaudu Annosjakelun alkuun – seminaariin 20.5. täältä.

Kaikki tallennehintamme ovat alv:ttomia hintoja.

Tästä pääset koulutuskalenteriimme.

Ilmoittautumislinkit tilaisuuksiin löydät tapahtumien perästä linkkeinä. Syksyn tapahtumien osalta linkit päivittyvät myöhemmin ja tarkemmat ohjelmat ovat saatavissa lähempänä tilaisuuksien ajankohtaa.


Kaikki kirjoitukset