OmaPro-mobiilisovellus tuo annosjakelun puhelimeen hoitajien, annosjakeluasiakkaan ja omaisen saataville. Sovellus on kehitetty yhteistyössä hoitajien ja hoivayksiköiden esimiesten kanssa ja sen ominaisuuksia kehitetään jatkossakin käyttäjien tarpeita kuunnellen. 

OmaPro-mobiilisovellus on suunniteltu kaikille Oma-annospalvelua käyttäville työkaluksi annosjakeluasiakkaan lääkityksen turvalliseen toteutukseen ja sen avulla annosjakelutieto kulkee vaivattomasti mukana.

OmaPro-mobiilisovelluksella:
• voit lukea annosjakeluasiakkaan annostuskortissa olevan QR-koodin ja saat puhelimen näytölle asiakkaan annospusseissa olevien lääkkeiden kuvat ja Lääkeoppaan tiedot ilman henkilötietoja tai huolta tietojen jäämisestä puhelimen välimuistiin
• korvaat erikseen puhelimeen ladattavan QR –koodin lukijan
• saat annosjakelua koskevaa tietoa kuten esitteitä, videoita ja viranomaisohjeistuksia
• saat tarvittaessa yhteyden Pharmacin asiakaspalveluun

Sovellus on osa Pharmacin OmaPro-ammattilaispalveluita, jotka on suunniteltu pääasiassa hoivayksiköiden avuksi edistämään hoivayksiköiden lääkehuollon laatua ja turvallisuutta.

OmaPro-mobiilisovelluksen löydät Google Play (Android) tai App Store (iPhone) sovelluskaupoista haulla ’omapro’. OmaPro-mobiilisovelluksen perusversion voit ladata maksutta. 

Tutustu uuteen palveluumme lisää täällä 


Kaikki kirjoitukset