Näin kesän aikana on hyvä hetki katsastaa jo valmiiksi tulevan syksyn aikatauluja ja tutustua syksyn koulutustarjontaamme.

Seuraavat webinaarimme ovat: 

Annosjakeluwebinaari 21.9.2023
Annosjakeluseminaari tarjoaa annosjakeluun osallistuville farmaseuteille ja proviisoreille kattavan tietopaketin annosjakeluun liittyvistä ajankohtaisista asioista.Pharmacin perinteisissä annosjakeluun keskittyvissä seminaareissa on aina mukana myös järjestelmätoimittajat Receptum ja Pharmadata.

Hinnat ja lisätietoa:
140 € (+alv 24 %), joka sisältää koulutuksen, materiaalit ja seminaaritallenteen, jota voit katsoa kuukauden ajan seminaarin jälkeen. Maksu on apteekkikohtainen ja apteekista voi osallistua useita henkilöitä saman aikaisesti tai tallennetta katsoen.

Ohjelma alkaa 12:30 ja päättyy kello 16:00. Ohjelma julkaistaan heti kesän jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan annosjakeluwebinaariin tästä 19.9. mennessä.

OmaPro-lääkitysturvallisuus-webinaari 12.10.2023
Teema: Moniammatillinen yhteistyö lääkitysturvallisuuden kehittäjänä, puhujina tilaisuudessa sekä apteekin, että hoivan edustajia.

Hinnat ja lisätietoa: Earlybird-hinta 79 € (31.8.saakka) ja 99 € (1.9. jälkeen) sisältää koulutuksen, materiaalit ja seminaaritallenteen, jota voit katsoa kuukauden ajan seminaarin jälkeen. Maksu on apteekkikohtainen ja apteekista voi osallistua useita henkilöitä saman aikaisesti tai tallennetta katsoen.

Ohjelma alkaa 13:30 ja päättyy kello 15:30. Tarkempi ohjelma julkaistaan heti kesän jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan OmaPro-lääkitysturvallisuuswebinaariin tästä 10.10. mennessä.

LHKA-Update 23.11.2023

Ensi syksyn LHKA-Update pidetään marraskuussa. Koulutuksen tämän kertainen teema on iäkkään toimintakykyyn vaikuttavat lääkkeet.

Luennoitsijoina tilaisuudessa toimivat sisätautien ja yleislääketieteen erikoislääkäri, kotihoidon lääkäri Kati Auvinen, Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisasta sekä LHKA, FaT Saija Leikola. Saat ennen koulutuspäivää kaksi potilastapausta ratkaistavaksi LHKA:n laajuudella. Tapaukset puretaan koulutuspäivän aikana moniammatillisesti. Päivän pääteemaa käsitellään myös laadukkailla luennoilla, jotka auttavat syventämään tietoja kyseisestä aiheesta.

Koulutuksen hinta: Pharmacin asiakasapteekeille 280 € + alv, muille 320 € + alv.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 5.11. mennessä. Huomioittehan, että tehtävien tulee olla palautettuna 10.11. mennessä. Lähetämme tehtävät syksyllä 2023.

Osallistumisen voi perua viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka, tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun.

Ilmoittaudu LHKA-Updateen tästä.

Toivottavasti pääsette osallistumaan mahdollisimman moneen webinaariimme.

Aurinkoista kesäaikaa kaikille,

Pharmacin väki 

 

 


Kaikki kirjoitukset