Oma-annos.fi
Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Pharmac on vahvasti kehittyvä organisaatio

Pharmac on jatkuvasti kehittyvä, oppiva organisaatio, joka kannustaa henkilöstöä itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Palveluksessamme työskentelee osaavia ammattilaista, joista valtaosalla on lääkealan koulutus.

Työllistämme proviisoreja, farmaseutteja ja lääketeknikkoja, sekä myös insinöörejä, myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja talouden osaajia sekä työpaikkakoulutettuja lääketyöntekijöitä. Lisäksi tarjoamme tuntityötä farmasian alan opiskelijoille ja toimimme opetusyksikkönä lääkealan perustutkinnon suorittajille. Ammattitaitoisen ja mukavan työtiimimme jäsenille tarjoamme hyvien henkilökuntaetujen lisäksi osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän annosjakelun parissa. Työyhteisöömme on mukava tulla, sillä tarjoamme huolellisen perehdytyksen, ja työsuhteen jatkuessa panostamme henkilökunnan jatkuvaan kouluttamiseen.

Pharmac Finland Oy:n toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tamrotalossa Vantaalla (Rajatorpantie 41).

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Pharmacilla osana kehittyvää tiimiä, ota yhteyttä: (09) 3154 5800.

Avoimet työpaikat

Avoin työhakemus

Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä

Haluatko osallistua terveydenhuoltoalan digitaalisten työkalujen kehittämiseen mukavassa, nuorekkaassa ja moniammatillisessa työtiimissä alan näköalapaikalla? Tässä toimenkuvassa on mahdollisuus oppia uutta ja olla mukana toteuttamassa mielenkiintoisia projekteja sekä tuotannossamme että asiakassuuntaan. Pääset vaikuttamaan tuleviin projekteihin ja työnkuvaasi heti suunnitteluvaiheessa!

Meillä on rento, matalan hierarkian työkulttuuri. Työyhteisömme palkittiin viime vuonna Farmasian alan Oppiva Työyhteisö-palkinnolla. Työsuhde-etuina tarjoamme kattavat työterveyspalvelut, lounasedun, virikesetelit, monipuoliset työtehtävät ja joustavat työajat sekä etätyön mahdollisuuden.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä. Olet reipas ja aikaansaava tekijä, joka pystyy itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Olet kehityshakuinen ja dynaamisella asenteella varustettu. Pitkä työkokemus alalta ei ole välttämätön, joten voit olla myös vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva osaaja.

Lisäksi toivomme, että sinulla on osaamista seuraavista teknologioista:
• C# ja .net
• SQL-server
• Windows Server
• IIS

Eduksi luetaan myös seuraavat taidot:
• JavaScript
• web-kehitys esim. ReactJS
• mobiilikehitys esim React Nativella tai Xamarinilla
• versionhallinta (git)
• Azure DevOps
• Palvelumuotoilu

Lähetä avoin hakemuksesi ja cv 1.11. mennessä alla olevan ”Avoin työhakemus”-lomakkeen kautta.

Lisätietoja avoimesta paikasta voit tiedustella Johanna Vesteriseltä, puh. 041 548 0809 seuraavina aikoina:
14.10. klo 14-16, 21.10. klo 10-12 ja 23.10. klo 14-16.


Avoin työhakemus

Täytä alla olevat kentät laittaaksesi avoimen hakemuksen Pharmacille.