Oma-annos.fi
Vi sysselsätter provisorer, farmaceuter och medicinska tekniker.

Vi sysselsätter provisorer, farmaceuter och medicinska tekniker.

Pharmac är ett starkt utvecklande företag

Pharmac är ett företag med en starkt växande och lärande organisation. Vi sysselsätter provisor, farmaceuter och professionella inom medicinsk teknologi. Kolla våra öppna positioner eller skicka en öppen ansökan till oss.

Työllistämme proviisoreja, farmaseutteja ja lääketeknikkoja, mutta myös myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja talouden osaajia sekä työpaikkakoulutettuja lääketyöntekijöitä. Lisäksi tarjoamme tuntityötä farmasian alan opiskelijoille ja toimimme opetusyksikkönä lääkealan perustutkinnon suorittajille. Ammattitaitoisen ja mukavan työtiimimme jäsenille tarjoamme hyvien henkilökuntaetujen lisäksi osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän annosjakelun parissa. Työyhteisöömme on mukava tulla, sillä tarjoamme huolellisen perehdytyksen, ja työsuhteen jatkuessa panostamme henkilökunnan jatkuvaan kouluttamiseen.

Pharmac Finland Oy:n toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tamrotalossa Vantaalla (Rajatorpantie 41).

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Pharmacilla osana kehittyvää tiimiä, ota yhteyttä: (09) 8520 2721.

Öppna positioner

Öppen ansökan

Öppna positioner

Haetaan lääkealan opiskelijoita tuntitöihin

Etsimme annosjakelutiimiimme positiivisia ja reippaita (mieluiten 1./2. vuosikurssin) farmaseutti-, proviisori- tai lääketeknikko-opiskelijoita. Työskentely annosjakelun parissa antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi lääkealan tuotannon prosessi- ja laatutyössä sekä vahvistaa työyhteisössä toimimisen taitojasi. Työtä on tarjolla opintojesi ajaksi useiksi vuosiksi ja tuntityöntekijöillämme on mahdollisuus tehdä myös kesätöitä.

  • Et tarvitse alalta aiempaa kokemusta, sillä tarjoamme kattavan ja laadukkaan perehdytysohjelman. Asenne ratkaisee!
  • Työajat ovat arkisin, pääasiassa päivä/ilta-aikaan vähintään 1 krt/vko, joten työ sopii mainiosti omatoimiselle opiskelijalle.
  • Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työtiimin sekä osaamisen myötä kehittyvät työtehtävät annosjakelun parissa.

Tule mukaan opiskelijarekryiltaamme >>

tai jätä avoin hakemus alla.

Lisätietoja numerosta 041 436 1442 (Saila Vaulimo, tuotantopäällikkö)


Öppen ansökan

Fyll i blanketten för en öppen ansökan till Pharmac