Oma-annos.fi

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Lue lisää

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Pharmac on vahvasti kehittyvä organisaatio

Pharmac on jatkuvasti kehittyvä, oppiva organisaatio, joka kannustaa henkilöstöä itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Palveluksessamme työskentelee osaavia ammattilaisia, joista valtaosalla on lääkealan koulutus.

Työllistämme proviisoreja, farmaseutteja ja lääketeknikkoja, sekä myös insinöörejä, myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja talouden osaajia sekä työpaikkakoulutettuja lääketyöntekijöitä. Lisäksi tarjoamme tuntityötä farmasian alan opiskelijoille ja toimimme opetusyksikkönä lääkealan perustutkinnon suorittajille.

Ammattitaitoisen ja mukavan työtiimimme jäsenille tarjoamme hyvien henkilökuntaetujen lisäksi osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän annosjakelun parissa. Työyhteisöömme on mukava tulla, sillä huolehdimme kattavasta perehdytyksestä, ja työsuhteen jatkuessa panostamme henkilökunnan jatkuvaan kouluttamiseen.

HUOM OPISKELIJAT! Pharmacilla opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisena tuntityöntekijänä opintojen ohella esimerkiksi 1-2 vuoroa viikossa. Toivomme tuntityöntekijöiltä pitkäaikaista sitoutumista ja mahdollisuutta työskennellä kesä- ja joululomien aikana. Tuntityöntekijöitä rekrytoimme jatkuvasti ympäri vuoden. Kysy lisää tai täytä avoin työhakemus!

Pharmac Finland Oy:n toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tamrotalossa Vantaalla (Rajatorpantie 41).

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Pharmacilla osana kehittyvää tiimiä, ota yhteyttä: (09) 3154 5800.

Avoimet työpaikat

Avoin työhakemus

Avoimet työpaikat

FARMASEUTTI

Tule farmaseutiksi Pharmacille!

Haluatko työskennellä mukavassa ja nuorekkaassa, moniammatillisessa tiimissä terveydenhuoltoalan näköalapaikalla? Etsimme nyt farmaseuttitiimiimme vahvistusta vanhempainvapaan sijaiseksi ajalle 1.8.2024 – 30.9.2025. Aloitusajankohta on joustavasti neuvoteltavissa. Olisiko sinusta meille uudeksi työkaveriksi?

Voit olla vastavalmistunut ja urasi alkuvaiheessa ja etsimässä monipuolisia työkokemusta, tai voit olla apteekkipuolen konkari, joka kaipaa vaihtelua apteekkityöhön. Tärkeintä on kiinnostus annosjakeluun ja valmius sekä asiakaspalvelu, että tuotantotyöhön. Aiempi kokemus annosjakelusta ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksi. Tarjoamme kattavan ja laadukkaan perehdytysohjelman annosjakelutuotantoon sekä farmaseuttiseen työhön, ja meillä saa aina apua työkavereilta.

Meillä pääset kokeilemaan monipuolisia työtehtäviä, jotka kehittyvät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi kohteiden mukaan. Toimenkuvaasi kuuluvat esimerkiksi annosjakelutuotannon eri työpisteet ja tuotannon farmaseuttiset tehtävät, sekä asiakasapteekkiemme asiakaspalvelu ja annosjakelutilausten käsittely. Työt tehdään pääasiassa arkisin ja päivävuoropainotteisesti. Osa viikosta vietetään annosjakelutuotannossa ja osa asiakaspalvelussa ja annosjakelutilausten käsittelyssä.

Meillä on rento, matalan hierarkian työkulttuuri. Työyhteisömme palkittiin vuonna 2018 Farmasian alan Oppiva Työyhteisö-palkinnolla. Työsuhde-etuina tarjoamme mahtavat työkaverit, kattavat työterveyspalvelut, lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedut. Työtehtäviisi saat tukea farmaseuttitiimin omalta farmaseuttikoordinaattorilta.

Asiakasapteekkiemme tyytyväisyys on meille tärkeää, toivomme sinulta ystävällistä asennetta, sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Olet aikaansaava ja pystyt itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn, etkä säikähdä kiireessäkään työskentelyä.

Annosjakelutuotantoomme voit tutustua täällä.

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi kotisivuiltamme 31.5.2024 mennessä avoimen hakulomakkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja antaa farmaseuttikoordinaattori Sarita Manns sähköpostitse tai puhelimitse p. 045 728 3364.

Aloitusaika tarvittaessa neuvoteltavissa. Palkkaus työtehtävässä on farmasian TES:n III kalleusluokan mukainen, eli tavanomaista apteekkityötä vaativamman työtehtävän mukainen.


Avoin työhakemus

Täytä alla olevat kentät laittaaksesi avoimen hakemuksen Pharmacille
(tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia)