Oma-annos.fi

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Lue lisää

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Pharmac on vahvasti kehittyvä organisaatio

Pharmac on jatkuvasti kehittyvä, oppiva organisaatio, joka kannustaa henkilöstöä itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Palveluksessamme työskentelee osaavia ammattilaisia, joista valtaosalla on lääkealan koulutus.

Työllistämme proviisoreja, farmaseutteja ja lääketeknikkoja, sekä myös insinöörejä, myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja talouden osaajia sekä työpaikkakoulutettuja lääketyöntekijöitä. Lisäksi tarjoamme tuntityötä farmasian alan opiskelijoille ja toimimme opetusyksikkönä lääkealan perustutkinnon suorittajille.

Ammattitaitoisen ja mukavan työtiimimme jäsenille tarjoamme hyvien henkilökuntaetujen lisäksi osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän annosjakelun parissa. Työyhteisöömme on mukava tulla, sillä huolehdimme kattavasta perehdytyksestä, ja työsuhteen jatkuessa panostamme henkilökunnan jatkuvaan kouluttamiseen.

HUOM OPISKELIJAT! Pharmacilla opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisena tuntityöntekijänä opintojen ohella esimerkiksi 1-2 vuoroa viikossa. Toivomme tuntityöntekijöiltä pitkäaikaista sitoutumista ja mahdollisuutta työskennellä kesä- ja joululomien aikana. Tuntityöntekijöitä rekrytoimme jatkuvasti ympäri vuoden. Kysy lisää tai täytä avoin työhakemus!

Pharmac Finland Oy:n toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tamrotalossa Vantaalla (Rajatorpantie 41).

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Pharmacilla osana kehittyvää tiimiä, ota yhteyttä: (09) 3154 5800.

Avoimet työpaikat

Avoin työhakemus

Avoimet työpaikat

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Haluatko työskennellä mukavassa ja nuorekkaassa työtiimissä alan näköalapaikalla? Kaipaatko työhösi merkityksellisyyttä? 
 
Etsimme annosjakelutiimiimme positiivisia, reippaita tuotantotyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin lääketeollisuuden tuotannon prosessi- ja laatutyöhön. Haemme ensisijaisesti lääketeknikon koulutuksen tai muun terveydenhuoltoalan koulutuksen omaavia henkilöitä. Avointa paikkaa voi hakea myös muulla soveltuvalla koulutuksella, sillä asenne ratkaisee!  
 
Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä. Olet reipas ja aikaansaava tekijä, joka pystyy itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Olet kehityshakuinen ja dynaamisella asenteella varustettu tiimipeluri. 
 
Meillä on rento, matalan hierarkian työkulttuuri. Työsuhde-etuina tarjoamme osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän, kattavat työterveyspalvelut, lounasedun, kulttuuri – ja liikuntaedun ja monipuoliset tuotannon työtehtävät moderneissa tuotantotiloissamme Vantaalla. 
  
Annosjakelutuotantoomme voit tutustua tästä.

Et tarvitse annosjakelusta aiempaa kokemusta, sillä tarjoamme kattavan ja laadukkaan perehdytysohjelman. Työt tehdään pääasiassa arkisin ja työaika voidaan sopia joko kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi. Työn aloitusajankohta sovittavissa joustavasti kesä-elokuun aikana. Palkkaus apteekin työntekijöiden TES:n mukainen. Käytössä on palkkaryhmä IV (1959-2203 euroa). Uuden työehtosopimuksen mukaisesti palkkaa korotetaan 1.8.2023 3,0 prosentin yleiskorotuksella. Seuraava 3,0 prosentin yleiskorotus on 1.8.2024. 
 
Lähetä avoin hakemuksesi +cv alla olevan avoimen hakulomakkeen kautta 30.7.2023 mennessä.

Täytämme avoimia paikkoja jo hakuajan aikana, joten laitathan hakemuksesi saman tien tulemaan. Lisätietoja avoimesta paikasta voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 8−9 Johanna Vesteriseltä, puh. 045 728 5915 tai s-posti  


Avoin työhakemus

Täytä alla olevat kentät laittaaksesi avoimen hakemuksen Pharmacille
(tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia)