Oma-annos.fi

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Lue lisää

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Pharmac on vahvasti kehittyvä organisaatio

Pharmac on jatkuvasti kehittyvä, oppiva organisaatio, joka kannustaa henkilöstöä itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Palveluksessamme työskentelee osaavia ammattilaisia, joista valtaosalla on lääkealan koulutus.

Työllistämme proviisoreja, farmaseutteja ja lääketeknikkoja, sekä myös insinöörejä, myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja talouden osaajia sekä työpaikkakoulutettuja lääketyöntekijöitä. Lisäksi tarjoamme tuntityötä farmasian alan opiskelijoille ja toimimme opetusyksikkönä lääkealan perustutkinnon suorittajille. Ammattitaitoisen ja mukavan työtiimimme jäsenille tarjoamme hyvien henkilökuntaetujen lisäksi osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän annosjakelun parissa. Työyhteisöömme on mukava tulla, sillä tarjoamme huolellisen perehdytyksen, ja työsuhteen jatkuessa panostamme henkilökunnan jatkuvaan kouluttamiseen.

Pharmac Finland Oy:n toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tamrotalossa Vantaalla (Rajatorpantie 41).

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Pharmacilla osana kehittyvää tiimiä, ota yhteyttä: (09) 3154 5800.

Avoimet työpaikat

Avoin työhakemus

Avoimet työpaikat

Tuotantotyöntekijä

Haluatko työskennellä mukavassa ja nuorekkaassa työtiimissä alan näköalapaikalla? Kaipaatko työhösi merkityksellisyyttä?

Etsimme annosjakelutiimiimme positiivista, reipasta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen lääketeollisuuden tuotannon prosessi- ja laatutyöhön. Avointa työpaikkaa voi hakea monella eri koulutustaustalla esim. lääketeknikko, hoitaja, prosessinhoitaja, varastotyöntekijä.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä. Olet reipas ja aikaansaava tekijä, joka pystyy itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Olet kehityshakuinen ja dynaamisella asenteella varustettu tiimipeluri.

Meillä on rento, matalan hierarkian työkulttuuri. Työyhteisömme palkittiin viime vuonna Farmasian alan Oppiva Työyhteisö-palkinnolla.

Työsuhde-etuina tarjoamme osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän, kattavat työterveyspalvelut, lounasedun, kulttuuri – ja liikuntaedun ja monipuoliset tuotannon työtehtävät moderneissa tuotantotiloissamme Vantaalla.

Annosjakelutuotantoomme voit tutustua tästä

Et tarvitse annosjakelusta aiempaa kokemusta, sillä tarjoamme kattavan ja laadukkaan perehdytysohjelman. Asenne ratkaisee! Työt tehdään pääasiassa arkisin ja päivävuoropainotteisesti.

Lähetä avoin hakemuksesi +cv kotisivuiltamme 23.2.2020 mennessä täältä.

Lisätietoja avoimesta paikasta voit tiedustella arkisin klo 10 – 14 Riitta Tapperilta puh. 040 732 6624.


Avoin työhakemus

Täytä alla olevat kentät laittaaksesi avoimen hakemuksen Pharmacille
(tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia)