Oma-annos.fi

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Lue lisää

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Pharmac on vahvasti kehittyvä organisaatio

Pharmac on jatkuvasti kehittyvä, oppiva organisaatio, joka kannustaa henkilöstöä itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Palveluksessamme työskentelee osaavia ammattilaisia, joista valtaosalla on lääkealan koulutus.

Työllistämme proviisoreja, farmaseutteja ja lääketeknikkoja, sekä myös insinöörejä, myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja talouden osaajia sekä työpaikkakoulutettuja lääketyöntekijöitä. Lisäksi tarjoamme tuntityötä farmasian alan opiskelijoille ja toimimme opetusyksikkönä lääkealan perustutkinnon suorittajille.

Ammattitaitoisen ja mukavan työtiimimme jäsenille tarjoamme hyvien henkilökuntaetujen lisäksi osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän annosjakelun parissa. Työyhteisöömme on mukava tulla, sillä huolehdimme kattavasta perehdytyksestä, ja työsuhteen jatkuessa panostamme henkilökunnan jatkuvaan kouluttamiseen.

HUOM OPISKELIJAT! Pharmacilla opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisena tuntityöntekijänä opintojen ohella esimerkiksi 1-2 vuoroa viikossa. Toivomme tuntityöntekijöiltä pitkäaikaista sitoutumista ja mahdollisuutta työskennellä kesä- ja joululomien aikana. Tuntityöntekijöitä rekrytoimme jatkuvasti ympäri vuoden. Kysy lisää tai täytä avoin työhakemus!

Pharmac Finland Oy:n toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tamrotalossa Vantaalla (Rajatorpantie 41).

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Pharmacilla osana kehittyvää tiimiä, ota yhteyttä: (09) 3154 5800.

Avoimet työpaikat

Avoin työhakemus

Avoimet työpaikat

KESÄTÖIHIN PHARMACILLE

Etsimme annosjakelutiimiimme positiivisia ja reippaita opiskelijoita kesä- ja tuntitöihin.

Pharmac tarjoaa sinulle mahdollisuuden kerryttää työkokemusta lääkealan näköalapaikalla sekä vahvistaa työyhteisössä toimimisen taitojasi.

Työt alkavat joustavasti alkuvuoden/kevään 2022 aikana opiskelujesi ohella (n. 1-2 pv/vko). Kesälomakauden (touko-elokuu) ajan edellytämme pääasiassa täysipäiväistä työskentelyä. Työt tehdään enimmikseen arkisin päivävuoropainotteisesti (klo 7-18), joten työ sopii mainiosti omatoimiselle opiskelijalle tai välivuotta pitävälle. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työtiimin sekä osaamisen myötä kehittyvät työtehtävät lääkkeiden koneellisen annosjakelun parissa.

Meille työllistyäksesi et tarvitse aiempaa työkokemusta, sillä tarjoamme kattavan ja laadukkaan perehdytysohjelman. Asenne ratkaisee!

Monipuolinen työkokemus on arvokas panostus tulevaisuuteesi!
Lähetä hakemuksesi +cv avoin työhakemus -lomakkeen kautta viimeistään 6.2.2022 mennessä.

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja avoimesta paikasta voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 10−14 Riitta Tapperilta, puh. 045 7283364 tai s-posti


Avoin työhakemus

Täytä alla olevat kentät laittaaksesi avoimen hakemuksen Pharmacille
(tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia)