Oma-annos.fi

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Lue lisää

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Pharmac on vahvasti kehittyvä organisaatio

Pharmac on jatkuvasti kehittyvä, oppiva organisaatio, joka kannustaa henkilöstöä itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Palveluksessamme työskentelee osaavia ammattilaisia, joista valtaosalla on lääkealan koulutus.

Työllistämme proviisoreja, farmaseutteja ja lääketeknikkoja, sekä myös insinöörejä, myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja talouden osaajia sekä työpaikkakoulutettuja lääketyöntekijöitä. Lisäksi tarjoamme tuntityötä farmasian alan opiskelijoille ja toimimme opetusyksikkönä lääkealan perustutkinnon suorittajille.

Ammattitaitoisen ja mukavan työtiimimme jäsenille tarjoamme hyvien henkilökuntaetujen lisäksi osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän annosjakelun parissa. Työyhteisöömme on mukava tulla, sillä huolehdimme kattavasta perehdytyksestä, ja työsuhteen jatkuessa panostamme henkilökunnan jatkuvaan kouluttamiseen.

HUOM OPISKELIJAT! Pharmacilla opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisena tuntityöntekijänä opintojen ohella esimerkiksi 1-2 vuoroa viikossa. Toivomme tuntityöntekijöiltä pitkäaikaista sitoutumista ja mahdollisuutta työskennellä kesä- ja joululomien aikana. Tuntityöntekijöitä rekrytoimme jatkuvasti ympäri vuoden. Kysy lisää tai täytä avoin työhakemus!

Pharmac Finland Oy:n toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tamrotalossa Vantaalla (Rajatorpantie 41).

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Pharmacilla osana kehittyvää tiimiä, ota yhteyttä: (09) 3154 5800.

Avoimet työpaikat

Avoin työhakemus

Avoimet työpaikat

FARMASEUTTI

Etsimme nyt joukkoomme lääkitysturvallisuuden (LTA) -asiantuntijakoulutuksen omaavaa farmaseuttia.

Työskentely tiimissämme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi lääketeollisuudessa tuotannon prosessi- ja laatutyössä. Meillä opit uutta, olet mukana toteuttamassa mielenkiintoisia projekteja tuotannossamme ja uusien palveluiden kehittämisessä sekä toimit lääkehuollon asiantuntijatehtävissä. Pääset vaikuttamaan myös omaan työnkuvaasi. 

Meillä on rento, matalan hierarkian työkulttuuri. Työyhteisömme palkittiin vuonna 2018 Farmasian alan Oppiva Työyhteisö-palkinnolla. Työsuhde-etuina tarjoamme mahtavat työkaverit, kattavat työterveyspalvelut, lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedut​ sekä monipuoliset, osaamisen myötä kehittyvät työtehtävät. Työt tehdään pääasiassa arkisin ja päivävuoropainotteisesti. 

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Olet aikaansaava ja pystyt itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Et tarvitse annosjakelusta aiempaa kokemusta, sillä tarjoamme kattavan ja laadukkaan perehdytysohjelman. Asenne ratkaisee! 

Toimenkuvaasi kuuluu: 
– annosjakelutuotannon eri työpisteet ja farmaseuttiset tehtävät 
– tuotannon työnjohdon tehtävät 
– asiakasapteekkiemme asiakaspalvelu 
– osaamisesi mukaan räätälöitävä erikoistoimenkuva lääkitysturvallisuuspalveluidemme parissa 
 
Katsomme eduksi: 
– kokemusta apteekin tai teollisuuden annosjakelusta 
– kokemusta hoivakotiyhteistyöstä 
– sujuvaa ruotsin kielen taitoa 

Kiinnostuitko? 

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Kirsi Kaunisvesi-Pietarila sähköpostitse  tai puhelimitse p. 045-728 3004 maanantaina 21.6 klo 9.00-12.00, maanantaina 28.6 klo 12.00-14.00, torstaina 1.7 kello 9.00-15.00 ja keskiviikkona 4.8 klo 9.00-14.00. 

Hae tehtävää avoimen hakemuksen kautta viimeistään 9.8.2021. Liitä hakemukseesi hakukirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. Haastattelukutsut lähetämme elokuussa. 


Avoin työhakemus

Täytä alla olevat kentät laittaaksesi avoimen hakemuksen Pharmacille
(tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia)