Oma-annos.fi

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Lue lisää

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Pharmac on vahvasti kehittyvä organisaatio

Pharmac on jatkuvasti kehittyvä, oppiva organisaatio, joka kannustaa henkilöstöä itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Palveluksessamme työskentelee osaavia ammattilaisia, joista valtaosalla on lääkealan koulutus.

Työllistämme proviisoreja, farmaseutteja ja lääketeknikkoja, sekä myös insinöörejä, myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja talouden osaajia sekä työpaikkakoulutettuja lääketyöntekijöitä. Lisäksi tarjoamme tuntityötä farmasian alan opiskelijoille ja toimimme opetusyksikkönä lääkealan perustutkinnon suorittajille. Ammattitaitoisen ja mukavan työtiimimme jäsenille tarjoamme hyvien henkilökuntaetujen lisäksi osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän annosjakelun parissa. Työyhteisöömme on mukava tulla, sillä tarjoamme huolellisen perehdytyksen, ja työsuhteen jatkuessa panostamme henkilökunnan jatkuvaan kouluttamiseen.

Pharmac Finland Oy:n toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tamrotalossa Vantaalla (Rajatorpantie 41).

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Pharmacilla osana kehittyvää tiimiä, ota yhteyttä: (09) 3154 5800.

Avoimet työpaikat

Avoin työhakemus

Avoimet työpaikat

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Haemme nyt joukkoomme ohjelmistokehittäjää.

Ohjelmistokehittäjänä Pharmacilla työskentelet osana pientä IT-tiimiä, joka kehittää ja ylläpitää Pharmacin IT-järjestelmiä. Tehtävän painopisteenä ovat sisäisten .NET sovellusten kehitys ja ylläpito sekä uusien liiketoimintahankkeiden tukeminen teknisillä ratkaisuilla. Saat halutessasi vastuullesi myös muita osa-alueita Pharmacin IT-infrasta, joka koostuu pääosin Microsoft-komponenteista. Pääset vaikuttamaan itse toimenkuvasi sisältöön ja sen kehittymiseen.

Menestyäksesi tässä positiossa, sinun tulee hallita: 

 • C# ja .NET -teknologiat
 • Git-versionhallinta
 • MS SQL Server tietokannat
 • Windows Server -käyttöjärjestelmät
 • IIS-ohjelmistokokonaisuus

Tehtävässä katsotaan eduksi: 

 • Teknisen alan korkeakoulututkinto
 • Azure DevOps -käyttökokemus 
 • Kokemus muista web-kehityksen alueista, esimerkiksi nodeJS 
 • Active Directory ja AD-integraatiot
 • Kokemus API-ratkaisuiden kehityksestä
 • Kokemus teknisen dokumentaation ja määrittelyn tekemisestä
 • Kokemus IT-palveluiden hallinnasta ja elinkaaresta (esim. ITIL) 

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi. Olet reipas ja aikaansaava tekijä, joka pystyy itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Olet kehityshakuinen ja dynaamisella asenteella varustettu ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky. Voit olla vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva osaaja.  

Meillä on rento, matalan hierarkian työkulttuuri. Työyhteisömme palkittiin vuonna 2018 Farmasian alan Oppiva Työyhteisö-palkinnolla. Työsuhde-etuina tarjoamme mahtavat työkaverit, kattavat työterveyspalvelut, lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedut sekä monipuoliset, osaamisen myötä kehittyvät työtehtävät. 
Annosjakelutuotantoomme voit tutustua tästä.

Hae heti, mutta kuitenkin viimeistään 9.5. mennessä alla olevan lomakkeen avulla. Ilmoitathan samalla myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. 

Lisätietoja avoimesta paikasta voit tiedustella perjantaina 23.4. klo. 13-16 ja torstaina 29.4. klo. 09-12 välillä IT-Päällikkö Mikko Sahaselta puhelimitse 044 529 2367. 


Avoin työhakemus

Täytä alla olevat kentät laittaaksesi avoimen hakemuksen Pharmacille
(tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia)