Oma-annos.fi

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Lue lisää

Työllistämme lääkealan ammattilaisia

Pharmac on vahvasti kehittyvä organisaatio

Pharmac on jatkuvasti kehittyvä, oppiva organisaatio, joka kannustaa henkilöstöä itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Palveluksessamme työskentelee osaavia ammattilaisia, joista valtaosalla on lääkealan koulutus.

Työllistämme proviisoreja, farmaseutteja ja lääketeknikkoja, sekä myös insinöörejä, myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja talouden osaajia sekä työpaikkakoulutettuja lääketyöntekijöitä. Lisäksi tarjoamme tuntityötä farmasian alan opiskelijoille ja toimimme opetusyksikkönä lääkealan perustutkinnon suorittajille. Ammattitaitoisen ja mukavan työtiimimme jäsenille tarjoamme hyvien henkilökuntaetujen lisäksi osaamisen myötä kehittyvän tehtäväkentän annosjakelun parissa. Työyhteisöömme on mukava tulla, sillä tarjoamme huolellisen perehdytyksen, ja työsuhteen jatkuessa panostamme henkilökunnan jatkuvaan kouluttamiseen.

Pharmac Finland Oy:n toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tamrotalossa Vantaalla (Rajatorpantie 41).

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Pharmacilla osana kehittyvää tiimiä, ota yhteyttä: (09) 3154 5800.

Avoimet työpaikat

Avoin työhakemus

Avoimet työpaikat

IT-PÄÄLLIKKÖ

Haluatko työskennellä mukavassa ja nuorekkaassa moniammatillisessa tiimissä terveydenhuoltoalan näköalapaikalla? Kaipaatko työhösi merkityksellisyyttä?

Etsimme nyt nuorekkaaseen moniammatilliseen tiimiimme It-päällikköä.

Tässä toimenkuvassa on mahdollisuus oppia uutta ja olla mukana toteuttamassa mielenkiintoisia projekteja sekä tuotannossa että asiakassuuntaan. Pääset vaikuttamaan tuleviin projekteihin ja työnkuvaasi heti suunnitteluvaiheessa! Olet osa avainhenkilötiimiä ja sopivalla taustalla ja kokemuksella voit päästä osaksi yrityksemme johtoryhmää.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tietotekniikan koulutusta sekä perustuntemusta tietoliikenteestä, Windows-palvelimien tuntemusta ja kokemusta vastaavista tietojärjestelmäasiantuntijan tehtävistä.

Lue lisää tästä mielenkiintoisesta työstä ja hae tehtävään yhteistyökumppanimme Pro-Source Oy:n sivuilta tämän linkin kautta.

Lisätiedot:

Annele Bergman
Senior Consultant
Pro-Source Oy
+358 50 3785259

 

FARMASEUTTI

Haluatko työskennellä mukavassa ja nuorekkaassa moniammatillisessa tiimissä terveydenhuoltoalan näköalapaikalla? Kaipaatko työhösi merkityksellisyyttä?

Työskentely tiimissämme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi lääketeollisuudessa tuotannon prosessi- ja laatutyössä. Meillä opit uutta, olet mukana toteuttamassa mielenkiintoisia projekteja tuotannossamme ja uusien palveluiden kehittämisessä sekä toimit lääkehuollon asiantuntijatehtävissä. Pääset vaikuttamaan myös omaan työnkuvaasi!

Meillä on rento, matalan hierarkian työkulttuuri. Työyhteisömme palkittiin vuonna 2018 Farmasian alan Oppiva Työyhteisö-palkinnolla. Työsuhde-etuina tarjoamme mahtavat työkaverit, kattavat työterveyspalvelut, lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedut​ sekä monipuoliset, osaamisen myötä kehittyvät työtehtävät. Työt tehdään pääasiassa arkisin ja päivävuoropainotteisesti.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Olet aikaansaava tekijä, joka pystyy itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Sinulla on dynaaminen ja kehityshakuinen asenne.

Koulutukseltasi sinun tulee olla farmaseutti. Et tarvitse kuitenkaan annosjakelusta aiempaa kokemusta, sillä tarjoamme kattavan ja laadukkaan perehdytysohjelman. Asenne ratkaisee!

Toimenkuvaan kuuluu:

  • annosjakelutuotannon eri työpisteet ja farmaseuttiset tehtävät
  • tuotannon työnjohdon tehtävät
  • asiakasapteekkiemme asiakaspalvelu
  • osaamisesi ja kehittymisesi mukaan räätälöitävä erikoistoimenkuva, joko tuotannon tehtävissä tai lääkehuollon asiantuntijatehtävissä

Katsomme eduksi:

  • sujuva ruotsin kielen taito
  • kokemus apteekin tai teollisuuden annosjakelusta
  • LHKA-erikoispätevyys, LHA-/LTA-asiantuntijuus
  • kokemusta projektityöskentelystä
  • kokemusta hoivakotiyhteistyöstä

Annosjakelutuotantoomme voit tutustua tästä.

Hakuaika on päättynyt 18.3.2020.

Lisätietoja avoimesta paikasta voit tiedustella maanantaisin 9.3  ja 16.3. kello: 10 -12 sekä tiistaisin 10.3. ja 17.3. kello: 10 – 12  

Kirsi Kaunisvesi-Pietarila puh. 045 -728 3004.


Avoin työhakemus

Täytä alla olevat kentät laittaaksesi avoimen hakemuksen Pharmacille
(tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia)