Stadin AO:n vuoden työelämäkumppanipalkinto Pharmacille!

Perjantaina 1.12.2022 Stadin ammattiopiston tilaisuudessa palkittiin jo neljännen kerran saavutuksista työ – ja yrityselämässä.

Laadukas työelämässä oppiminen ja yrittäjyystaitojen vahvistaminen ovat jokaisen ammatillisen opiskelijan oikeuksia. Stadin ammatti- ja aikuisopisto haluaa nostaa näkyviin innostavia työpaikkoja ja henkilöitä, jotka ovat luoneet esimerkillisesti oppimisen ja yhteistyön mahdollisuuksia. 
Stadin AO on jakanut vuodesta 2019 lähtien työelämäpalkintoja ansiokkaille ja esimerkillisille työelämässä oppimisen ja yrittäjyyden edistäjille. Stadin AO:n henkilöstö on ehdottanut palkitsemiskriteerit täyttäviä henkilöitä ja yrityksiä. Palkintoraadin puheenjohtajana toimii rehtori Eeva Sahlman, ja raadissa on edustus Stadin AO:n eri koulutusaloilta. 

Pharmac Finland Oy valittiin  Stadin ammatti- ja aikuisopiston työelämäpalkinnon saajaksi kategoriassa vuoden työelämäkumppani!

Valinnan perusteina sanottiin muun muassa näin:

Suomalaista annosjakeluyritys Pharmacia voi kuvailla kasvavaksi lääkealan yritykseksi, joka on ymmärtänyt opiskelijoiden perehdyttämisen ja sitouttamisen merkityksen. Yritys ottaa vuosittain useamman opiskelijan, perehdyttää heidät yhtä hyvin kuin kaikki työntekijänsä, huolehtii esimerkillisesti näyttötehtävien suorittamisesta ja arvioinnista sekä antaa opiskelijoille monipuolisia ja vaativiakin työtehtäviä. Ilmapiiri työpaikalla on avoin, kansainvälinen, arvostava ja eteenpäin menevä, työpaikkaohjaajat osaavia ja yhteistyöhaluisia. Pharmacilla on jatkuvasti sekä koulutus- että oppisopimusopiskelijoita. Yritys on osallistunut aktiivisesti Meet& Greet tapahtumiin ja jakanut avoimesti tietoa onnistuneista ohjauskäytännöistä muille lääkealan toimijoille. Pharmac on järjestänyt opiskelijoillemme mahdollisuuksia tutustua yrityksen toimintaan yritysvierailujen ja rekrytilaisuuksien muodossa. Pharmacin kanssa Stadin ammattiopistolla on ollut kumppanuussopimus vuodesta 2021.

Palkintoa olivat noutamassa oppilaitosyhteistyöstä vastuullinen Tanja Lehto ja kaksi kokenutta opiskelijaohjaajaamme Jenni Hintsala ja Suvi Vellonen sekä toimitusjohtaja Karoliina Kaijasilta-Järvenpää.

Muita palkinnonsaajia olivat: 

Vuoden työpaikkaohjaaja: Yulia Sidorova

Vuoden yrittäjäopiskelija: Siiri Karosto

Vuoden yrittäjyyskasvatuksen kumppani: Business Helsinki

Vuoden eldis eli oppimisen liekin sytyttäjä: Zugu Oy Pâtisserie

Vuoden työelämäyhteistyöopettajan palkinto: Aila Kuusio

Tässä linkki Stadin AO:n uutiseen.

Kuva: Stadin ammattiopiston uutiskuva


Kaikki kirjoitukset