Oma-annos.fi

Potilaille

Vain kolme askelta ja Oma-annospalvelu on käytössäsi!

Oma-annospalvelun kautta saat säännöllisesti otettavat lääkkeet valmiissa annospusseissa. Lue lisää miten helppoa palvelun käyttöönotto on ja mistä Oma-annospalvelun saat käyttöön.

1. Ota yhteyttä lähimpään Oma-apteekkiin

Lähimmän Oma-apteekin löydät täältä.
Ota apteekkiin mukaan Kela-korttisi ja mahdollinen lääkelistasi. Kysy apteekista annosjakelufarmaseuttia – hän kertoo lisää lääkkeiden koneellisesta annosjakelupalvelusta ja sen aloittamiseen liittyvistä toimista. Oma-apteekkisi solmii kanssasi annosjakelusopimuksen, jolla annat apteekille suostumuksen kela-tietojesi sähköiseen hakuun ja lääkevaihtoon. Apteekki huolehtii myös muista tarvittavista sopimuksista kanssasi.

Annosjakelufarmaseutti auttaa sinua Oma-annospalvelun käyttöönotossa

2. Kerro Oma-apteekissa koko lääkityksesi

Käy annosjakelufarmaseutin kanssa läpi käyttämäsi resepti- ja itsehoitolääkkeet sekä ravintolisät. Annosjakelun alkaessa lääkityksesi tarkistetaan apteekissa veloituksetta päällekkäislääkitysten varalta ja yhdessä lääkärin kanssa varmistetaan lääkityksesi tarkoituksenmukaisuus ja tarpeellisuus.

Oma-annospalvelu tuo helpotusta sinun tai läheisesi arkeen

3. Nouda lääkkeesi valmiissa annospusseissa

Sovi apteekkisi kanssa annosjakelupalvelun sopiva aloittamisajankohta. Sovi annosjakelupussien tilaus- ja toimitusaikataulu sekä miten lääkitysmuutoksista ilmoitetaan apteekille. Annospussien mukana tulee päivitetty annostuskortti, josta näet mitä lääkkeitä annospussit sisältävät.

 

Apteekki hinnoittelee annosjakelun palvelun sisällön mukaan ja auttaa sinua kaikissa annosjakeluun liittyvissä kysymyksissä!

Annospussit on pakattu kätevään koteloon

Oma-apteekit kartalla

Löydä lähin Oma-apteekkisi

Näytä apteekit

"Oma-annospalvelu on ollut meille pelastus."

Puolisoni tarvitsee monia lääkkeitä eikä näkövammansa takia pysty käsittelemään lääkepakkauksia. Lääkityksen hoitaminen oikein on todella vaativaa. Itselläni on myös omat lääkkeet huolehdittavana ja niiden kanssa vielä pärjään. Mieheni lääkehoitoon apteekista saatava annosjakelupalvelu on ollut meille pelastus.

Raija Gustafsson, Porvoo