LHKA Update-päivä järjestetään jälleen Helsingissä 18.9.2019!

Koulutuspäivän pääteemoina ovat tällä kertaa kemiallinen rajoittaminen, palliatiivinen hoito ja saattohoidon lääkehoidon periaatteet.

Luennoitsijana toimii geriatrian erikoislääkäri Anni Karppila, jolla on myös palliatiivisen hoidon erityispätevyys. Pääset siis perehtymään myös harvemmin käsiteltyyn teemaan; lääkehoitojen toteuttamiseen, kun aktiivinen sairauden parantaminen ei ole enää mahdollista.

Saat ennen koulutusta kaksi LHKA-tapausta ratkaistavaksi LHKA:n laajuudella. Taustamateriaalit sisältävät potilastietojen lisäksi täytetyt LHKA-haastattelulomakkeet, joten saat kattavan käsityksen arvioinnin pohjaksi. Koulutuspäivän aikana esittelet havaintosi hoitavalle lääkärille ja tapauksesta keskustellaan moniammatillisesti.

Koulutuspäivässä käsitellään ennakkoon lähetettyjen potilastapausten lisäksi iäkkäiden potilaiden kemiallista rajoittamista, palliatiivista hoitoa ja elämän loppuvaiheen lääkehoitoja esimerkiksi lääkitysten hallitun lopettamisen ja tarpeellisen oireenmukaisen lääkehoidon näkökulmista. Koko päivän ajan on mahdollisuus interaktiiviseen keskusteluun kouluttajana toimivan geriatrin kanssa, mikä auttaa syventämään tietoja kyseisistä aiheista.

LHKA-pätevyyden uusiminen edellyttää joko viiden LHKA:n suorittamista tai kahden LHKA-suorituksen yhdistämistä muihin korvaaviin aktiviteetteihin. Pharmacin LHKA Update on ensimmäinen koulutus, jonka potilastapauksilla voit korvata erityispätevyyden uusimisessa vaadittuja LHKA-tapauksia! Koulutus sopii myös LHA-pätevöityneille osaamisen lisäämiseksi.

Lue erityispätevyysjärjestelmästä täältä.

Erityispätevyyden uusimisen kriteerit.

Aika ja paikka:
Keskiviikko 18.9.2019 klo 8.30 – 16.30
Tapahtumatalo Bank, Helsinki (Unioninkatu 20, Helsinki)

Koulutuspäivän alustava ohjelma

Ilmoittaudu 15.8.2019 mennessä edullisemmalla ennakkohinnalla!
Ilmoittautuminen päättyy 31.8.2019.

Koulutuksen hinta:

Pharmacin asiakasapteekeille 249 € + alv, muille 299 € + alv.
Ennakkohinta 15.8.2019 mennessä ilmoittautuneille 229 €/ 279 €.
 
Ilmoittaudu tästä.
 

Kaikki kirjoitukset